Regler for  klub championater: gældende fra januar 2019

Det er altid udstillerens pligt at gøre ringpersonalet opmærksom på, hvorvidt hans/hendes hund opfylder udstillingsreglementets krav for tildeling af certifikat.

Ved tvivlsspørgsmål gives certifikatet direkte videre til den højst placerede certifikatberettigede hund i konkurrencebedømmelsen.

Klubjuniorchampion – KLBJCH:

Bedste junior han og tæve med Excellent og CK opnår juniorklubcertifikat. Efter opnåelse af to juniorklubcertifikater under to forskellige dommere opnår hunden titlen Klubjuniorchampion, der er registreringsberettiget hos DKK. Er bedste juniorhund allerede Klubjuniorchampion, tildeles klubjuniorcertifikatet første juniorhund med CK, der ikke er Klubjuniorchampion.

En hund kan kun blive klubjuniorchampion hvis ejeren af hunden er medlem af DSPK.

Klubchampion – KLBCH:

Bedste han og tæve med Excellent og CK, der er tilmeldt i championklassen, men som endnu ikke er klubchampion, tildeles klubcertifikat. Klubcertifikatet rykker til første hund med CK, der endnu ikke er Klubchampion. Ved opnåelse af 4 klubcertifikater under minimum 3 forskellige dommer, tildeles hunden titlen Klubchampion, som er registreringsberettiget hos DKK.

En hund kan kun blive klubchampion hvis ejeren af hunden er medlem af DSPK.

Klubveteranchampion – KLBVCH:

Bedste veteran han og tæve med Excellent og CK opnår veteranklubcertifikat. Efter opnåelse af tre veteranklubcertifikater opnår hunden titlen Veteranklubchampion, der er registreringsberettiget hos DKK. Veteranklubcertifikatet gives til første veteranhund med CK, der ikke er Veteranklubchampion.

En hund kan kun blive klubveteranchampion hvis ejeren af hunden er medlem af DSPK.

Regler for  klub championater
Tagget på:         
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com