Kære medlemmer.

På klubbens generalforsamling i 2019 blev det besluttet, at den fremtidige kommunikation med medlemmer skulle foregå via jeres e-mail adresse. Der er stadigvæk nogle af jer, der mangler at sende os denne. Der er nu en ny situation, som gør, at det er vigtigt, at du/I sender jeres mail adresse til os.

Dansk Kennel Klub, som vi i daglig tale kalder DKK, er dem, der opkræver vores medlemsgebyr. De har på grund af voldsomme prisstigninger lavet nogle nye måder at betale kontingent på. (Se pdf-fil). Der er flere valgmuligheder for fremover at betale sit kontingent, og hvis du vil have en billigere løsning, skal de bruge din e-mail adresse (se pdf-fil).

Så igen til jer, der ikke på nuværende tidspunkt har sendt jeres e-mail adresse til klubben, bedes snarest muligt (senest den 24. oktober 2022) sende den til formand@dspk.dk, som så vil sørge for at videresende informationen til DKK. I vil så den først kommende hverdag i den måned, hvor jeres medlemskab udløber, få tilsendt en e-mail med et link til betaling af kontingent samt oplysninger om 

Download (PDF, 120KB)

de – nu 4 – forskellige betalingsmuligheder og tilhørende gebyrer der er mulighed for.

Ny vigtig viden vedrørende dit medlemskab af Dansk Schnauzer og Pinscher Klub
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com