Med risiko for at blive udstødt og kastet ud i evig forglemmelse, tillader jeg mig at komme med en kommentar om Fremmødet til årets generalforsamling.

Det undrer mig meget at så få møder frem. Godt nok foregik det ikke på det tidspunkt det rigtigt skulle have været. Men det var der jo grunde til ”Coronakrise.”

Når man tæller efter, er 3 fremmødte, ud over dem der har tilknytning til bestyrelsen, ikke ret mange ud af ca. 250 medlemmer. Det vil være for nøjeregnende at gøre det om i procenter, så det  vil jeg undvære.
Er det fordi at medlemmerne er utilfredse med bestyrelsen og det arbejde der lægges heri? Eller er det en generel utilfredshed med klubben? Det er jo ikke bestyrelsens skyld at der ikke har været afholdt udstillinger i år. Udefrakommende årsager er skyld deri.

Jeg kunne godt undres over, hvad de de fremmødte tænker. Sker der ikke nok i klubben? Er det mangel på aktivitet? Hvis det er således, var det måske en ide at komme ud af busken og komme med nogle ideer til fremtidige projekter.

Jeg undres også over hvor kennelerne bliver af? Er det for nemt at sælge hvalpe i Danmark? Eller sælger de sig selv? Der var ikke en eneste kennel til stede. Jeg skulle ellers tro at bestyrelsen også var for dem.

Det er muligt at jeg blander mig i noget jeg ikke skulle. Måske skulle vi lukke klubben ned i et stykke tid, for at se hvad der så kunne ske?  Hvis nogen har andre ideer var det måske på tide at komme med dem.

Dette var et lille hjertesuk fra et medlem. Det er skrevet uden for bst. Regi, for egen regning.

Mange hilsner.

Niels-Jørgen Rasted

Til DPSK
Tagget på:     
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com