Dansk Schnauzer og Pinscher Klub og Dansk Dobermann Klub Gruppe Storstrøm arrangerer mentalbeskrivelse d 20/4 2024.
Læs følgende: 
Alderskrav: 10 måneder.Fortrinsret: Dobermann og racer under DSPK, men der er plads til alle racer. Højst 10 deltagere. Dog gennemføres arrangementet ved mindst 8 tilmeldte hunde.
Tilmelding til storstroem4.ddk@gmail.com. Betalingsfrist 22. marts 2024 (fra 1. marts tildeles pladser til andre racer end dem fra DDK og DSPK). Husk at skrive følgende oplysninger om din hund ved tilmeldingen: DKK registreringsnummer + stambogsnavn + race.

Prisen for mentalbeskrivelse er 695 kr. inklusiv kaffe og gode overraskelser – Betaling via MobilePay 671088 (Gruppe Storstrøm) skriv MB (mentalbeskrivelse) og race i kommentarfeltet.

Mentalbeskriver Team: Torben Nielsen, Jane Rasmussen, Sara Aaris Larsen og Marie Springer. Hjælper: Janne Wærum.
Spørgsmål til tovholder: Janne Wærum på mail: storstroem4.ddk@gmail.com
HVAD ER EN MENTALBESKRIVELSE?
Mentalbeskrivelsen er ikke en konkurrence eller en prøve hunden skal bestå, men er derimod en beskrivelse af den enkelte hunds reaktioner på en række oplevelser. Oplevelser som hunden udsættes for ved brug af standardiserede beskrivelsesmodeller. Det er oplevelser, som hunden ikke kender på forhånd, ikke er trænet i – og ikke forventer at opleve.
Derfor vil den adfærd, som hunden spontant reagerer med, under beskrivelsen, i overvejende grad være betinget af medfødte anlæg. Det vil kun i mindre grad være tillærte erfaringer (naturligvis alt efter hundens alder – og hvad hunden på beskrivelsestidspunktet har lagret af erfaringer ud fra allerede oplevede situationer).
Mentalbeskrivelses-modellerne udføres ens hver gang ved alle beskrivelser. Formålet er, at påvirkningerne skal være ens for alle hunde. Derved kan man sammenligne resultaterne på de enkelte hunde og sammenholde disse med den såkaldte ønskeprofil, der er udarbejdet for den specifikke race.

Se mere her:
Mentalbeskrivelse i samarbejde med DKK, DSPK og DDK den 20. april 2024.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com