Kære specialklub,

 

I inviteres igen i år til at deltage i Hundens Dag i Tivoli København søndag den 20. august 2023.

 

Uformelt og hyggeligt

Hundens Dag i Tivoli er blevet en hyggelig tradition. Mange har fundet ud af, at det er en god lejlighed til at mødes med racefæller og til at vise sin race frem for havens andre gæster. De fleste mødes ved raceparadens start og følges ad med deres racefæller gennem haven. Jo flere af samme race, jo flottere ser raceparaden ud.

 

Hvad skal der ske på dagen?

Dagens program starter med en raceparade gennem haven, hvor hundene går inddelt i grupper. Der er en officiel racerepræsentant for hver race, men alle fremmødte hunde er velkomne til at gå med i paraden.

Efter raceparaden samles alle ved Plænen, hvor der er ca. en times underholdning på scenen.

 

Årets tema

Årets tema på scenen er ”Fantastiske hunde til glæde og gavn”. DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen er traditionen tro vært ved sceneshowet.

 

Deltag i raceparaden

Der er én officiel repræsentant for hver race, som får en gratis entrebillet til Tivoli. Stiller I som klub med flere hunde af samme race, er alle velkomne til at gå med i paraden.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet via dette link: www.dkkhundensdag.dk/tivoli/register.php Efter 1. juli åbner vi for tilmelding fra øvrige medlemmer på de racer vi ikke har modtaget tilmeldinger fra via specialklubberne.

 

Vil I hjælpe med at sprede budskabet?

Vi har brug for jeres hjælp til at få så mange forskellige racer med som muligt. I må meget gerne dele budskabet på jeres hjemmeside, facebookside, i klubblade og lign.

 

Hvem kan deltage?

Eneste krav for at deltage er, at din hund har en DKK-stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget fra halekuperingsforbuddet er vizsla, weimeraner, breton, korthåret hønsehund og ruhåret hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.

 

Vi skal gøre opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.

 

Venlig hilsen

Dansk Kennel Klub

Husk! Hundens dag i Tivoli søndag den 20. august 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com