Dansk Kennel Klub har udsendt en meddelelse om, at alle DKK’s udstillinger bliver aflyst indtil d. 31. maj 2020 på grund af Covid-19 virus. Klik her og se mere

Bestyrelsen og udstillingsudvalget i Dansk Schnauzer og Pinscher Klub, har besluttet at følge DKK, og aflyser udstillingen i Hasmark, Fyn, som skulle finde sted d. 30./31. maj. Både bestyrelse og udvalg er meget kede af, at måtte tage en så drastisk beslutning, men håber på forståelse hos alle. Vi skal jo passe på hinanden!

Der er lukket for tilmelding til udstillingerne på hundeweb.dk, og dem der allerede har nået at tilmelde sig, får refunderet deres gebyr.

De af jer der har bestilt overnatning og mad på Hasmark Strand Camping, skal rette henvendelse til campingpladsen for at afbestille, og få betaling retur. 

Udstillingsudvalget har fået følgende besked fra Hasmark Strand Camping:

Da Hasmark Strand Camping holder åben forholder vi os til alm. handelsbetingelser. Uden afbestillingsbeskyttelse.
Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog trækkes kr. 500,00 i administrationsgebyr.
Ved afbestilling mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50 % af opholdets pris.
Ved afbestilling mindre end 14 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

Campingpladsen har åbent som normalt, og man kan evt. vælge, at tage på weekend på egen hånd.

Bemærk, at DSPK ikke har nogen andel i reservation af overnatning eller bestilling af mad, det er udelukkende Hasmark Strand Camping.

 

DKK aflyser alle arrangementer
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com