Vi søger et nyt aktivt hjem til Asti, da en af os er blevet ramt af alvorlig sygdom. Vi føler, at vi ikke længere magter give hende et godt aktivt hundeliv.
Asti er en tæve født den 11. september 2017 på Kennel Rich Riesen( Rich Riesens Katie Koriander). Hun har boet hos os siden hun var 8 uger. Vi bor i et stort hus på landet, hvor haven på 5000 m2 er hegnet, så hun kan løbe frit rundt – og gerne med en bold. Som 1 årig er hendes adfærd stadig ”hvalpet”, og hun er en meget glad, aktiv, livlig og nysgerrig hund, med et højt energiniveau. Asti er klog og lærer hurtigt nye ting – og hun elsker det.

Vi tænker hun vil kunne komme langt i konkurrencesammenhæng. Hun er god til at omgås andre hunde og mennesker, og elsker en tur i hundeskoven. Hun kommer når man kalder, og kan sit, dæk, pote mv.. Hun har ingen problemer med at være alene. Trækker gerne i linen, når vi går tur. Hun er er ikke glad for biler, som hun mener man skal løbe efter.

Ring og hør mere, hvis du mener Asti måske kan være en god hund for dig. Vi vil så gerne finde et rigtig godt hjem til hende.

Eva Hartmann Mortensen og Karen Hørmann
mobil 40 62 84 09

Asti søger ny familie
Tagget på:     
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com