DSPK er anerkendt af Dansk Kennel Klub som specialklub for schnauzere og riesenschnauzere samt dværgpinschere, tyske pinschere og affenpinschere. Klubbens adresse er formandens adresse. Klubbens regnskab følger kalenderåret.

VELKOMMEN:

Dansk Schnauzer og Pinscher Klub (DSPK) er stiftet i 1963. Klubben er en af de nu 73 specialklubber, der samarbejder under Dansk Kennel Klub (DKK) med det formål at skabe interesse for typiske og mentalt sunde racehunde og varetage hundeejernes og hundenes  almene interesser i samfundet.

DSPK er avlsmæssigt DKKs sagkundskab for racerne schnauzer, riesenschnauzer, tysk pinscher, dværgpinscher og affenpinscher. Klubben arbejder for kvalificeret opdræt af disse racer i overensstemmelse med den gældende internationale standard. Desuden virker klubben for racernes udbredelse og de enkelte hundes opdragelse og pleje.

DSPK har i dag over 400 medlemmer og en lang række tilbud til schnauzer-pinscher-ejerne:

– Schnauzer & Pinscher er et fyldigt blad på mere end 50 sider, som udsendes gratis ca.  fire om året til klubbens medlemmer.

– Fem eller seks certifikat-givende specialklubudstillinger hvert år fordelt over landet er åbne for alle stambogsførte hunde af klubbens racer. Desuden afholdes enkelte uformelle skuer.

– Ringtræning specielt for klubbens racer flere steder i landet er en god forberedelse til udstillingerne.

– Lydigheds-, brugshunde-, agility- og hvalpetræning arrangeres som selvstændige hold, hvor “tætheden” er stor nok til det, eller som blandede hold i samarbejde med andre klubber og dressurforeninger. Der er to træningspladser tilknyttet DSPK.

– Traveture og medlemsmøder sammen med andre schnauzer-pinscher-ejere er til både gavn og fornøjelse – også for hunden.

– Trimmekurser både på Sjælland og i Jylland kan spare penge til professionel hjælp.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com