Kiki en 10 årig schnauzer peber salt som blev genplaceret med et resultat over alle forventninger.. Manden der havde Kiki dør desværre og konen kan ikke gå ud med Kiki så hun løber bare i haven eller bliver passet af familien inden hun kommer til Ditte og Alexander

 

Om dette skriver Ditte, 9 august 2022, den bedste dag nogensinde.

Vi fik beskeden om, at Kiki kunne blive vores hvis kemien var der. Så fredag efter arbejde tog manden og jeg bilen mod Birkerød..
Det er den bedste beslutning vi har taget.. Kiki er det mest kærlige, finurlige, lydige, godt opdaget og omsorgsfulde væsen..
Turen mod Videbæk brugte jeg på bagsædet med Kiki, så vi har fået den mest tætte relation, og det bånd er helt unikt..
Kiki er faldet godt til her hos os, både hos vores bedsteforældre, svigerforældre, hun er en ener, som tager alles hjerter med storm.
Kiki bringer så meget glæde i vores hverdag, bedre hund skal man lede længe efter.
Hun er med os over alt..
Kiki har fået sin anden ungdom her hos os, livlig, leger som en teenager, laver tricks og får lange gåture, og selvfølgelig sover hun i sengen hos os.
Hvor heldig kan man få lov til at være, at få så dejlig en hun.
Stor tak til alle jer, som har været ind over Kiki ♥️
Det kan tilføjes at Ditte allerede har haft Kiki med på plejecenter som omsorgshund til stor glæde for både beboer og Kiki, til daglig lever Kiki et trygt familieliv med gode relationer til bedsteforældrenes hund og nabohund.
 
Billede tekst: Klovnen Gubsi og Kiki laver magiske øjeblikke
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com